Overslaan naar content

ER IS WERK AAN DE WERELD.

Polestar Investment ManagementVoor mensen die niet willen afwachten hoe ver de temperatuur en de afvalberg nog kunnen stijgen. Voor professionals die van hun missie hun werk maken en elke dag bewust bijdragen aan een gezonde planeet.

Investeer in een duurzame economie

Bij Polestar Capital investeren we vanuit het Limburgs Energie Fonds en het Polestar Capital Circular Debt Fund miljoenen in circulaire ondernemingen en duurzame innovaties. Dit zijn vaak projecten die anderen niet kunnen of willen financieren omdat ze bijvoorbeeld te complex of risicovol lijken. Wij gaan complexiteit niet uit de weg en risico’s maken we beheersbaar. Want financiering moet geen belemmering zijn, maar juist een versneller richting een duurzame economie!

Een gedeelde missie

Tegelijkertijd impact én rendement maken, is niet eenvoudig. Sterker nog, het is een flinke uitdaging. Het vraagt om daadkracht, vindingrijkheid en bijzonder behulpzame collega’s. We delen allemaal dezelfde missie. Dus hulp is altijd dichtbij. Door samen op te trekken, maken onze investment managers en legal counsels het onmogelijke vaak toch mogelijk!

Gezond werkklimaat

We werken bij Polestar Capital niet alleen aan een gezond wereldklimaat maar investeren intern ook in een gezond werkklimaat. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol in te vullen. Daarbij vind je hier kansen genoeg om snel te ontwikkelen en hard mee te groeien.Sluit je dus snel aan bij Polestar Capital. Want er is werk aan de wereld!

Vacatures Investment Management

Impact Engineer
  • Hilversum
€ 6.500 - € 8.500 per maandInvestment
Investment Analyst Limburgs Energie Fonds
  • Hilversum
€ 3.000 - € 3.500 per maandInvestment
Investment Analyst PCDF
  • Hilversum
€ 3.000 - € 3.500 per maandInvestment
Senior Business Development Manager Limburgs Energie Fonds
  • Hilversum
€ 6.500 - € 9.000 per maandInvestment

Onze Teams

Informeel, korte lijnen en een enorme drive en ambitie. Er is veel vrijheid en autonomie en ruimte voor jouw ontwikkeling. Dat typeert onze teams en de cultuur. Jij maakt directe impact met het werk wat je doet. En dat doe je samen met slimme, gezellige en leergierige collega's.

Tijdens 1 meeting mooi 40 kiloton plastic helpen recyclen.

Er is werk aan de wereld!

Wil jij ook een gamechanger zijn? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.