Overslaan naar content

Wij zijn Polestar Capital

Wij gaan voor een groenere wereld. Wij financieren wat anderen niet, nog niet of niet volledig doen; vindingrijk, wendbaar én met een dosis lef. Door onze ambities is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling van onze collega's. Wij werken samen, bundelen onze krachten en weten elkaar te vinden om plezier te maken.

Onze missie

Wij zetten woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; deze zie je terug in de duurzame transities die wij realiseren, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Wij zijn dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graad te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren dragen wij bij aan CO2 besparing, afval reductie, reductie van gebruik van abiotische grondstoffen, productie van duurzame energie, en aan het creëren van (lokale) banen.

Wat wij doen

Hoe wij dit concreet maken in ons werk? Wij beheren het Limburgs Energie Fonds en zijn in 2022 gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Nationaal Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.

Er is werk aan de wereld!

Wil jij ook een gamechanger zijn? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je een vraag over werken bij Polestar Capital? Stuur deze naar recruitment@polestarcapital.nl en wij nemen contact met je op.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.