Overslaan naar content

Junior Kredietacceptant

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 2.470 - € 2.900 per maandParticulier

Functieomschrijving

Junior Kredietacceptant? Hier start jouw uitdaging:

Ben jij klaar om je carrière te starten en actief bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland? Heb je een scherp analytisch vermogen en ben je goed in het leggen van verbanden? Dan is de functie van Junior Kredietacceptant voor het Nationaal Warmtefonds de perfecte match voor jou!


Vanuit het Nationaal Warmtefonds verstrekken wij financiering aan woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen treffen, zoals warmtepompen, zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dubbel glas. Als Junior kredietacceptant ben jij verantwoordelijk voor het controleren van alle benodigde documentatie die is ingediend als onderdeel van de kredietaanvraag. Jij beoordeelt of een woningeigenaar kredietwaardig is en of de lening verstrekt kan worden, waardoor jij bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland!


De verantwoordelijkheden als Junior Kredietacceptant Nationaal Warmtefonds?

 • Verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en completeren van kredietdossiers door ontbrekende documenten op te vragen en te verwerken.
 • Controleren van de ontvangen documenten op volledigheid en juistheid volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen zodat jouw collega de beoordeling van de kredietaanvraag kan voltooien.
 • Je speelt een essentiële rol in het verstrekken van informatie aan kredietaanvragers over producten, voorwaarden en benodigde documentatie. Je assisteert het team actief bij het voltooien van aanvragen, zodat ze snel en efficiënt kunnen worden verwerkt.
 • Je bent (pro) actief betrokken in het leren en oppakken van de beginselen om verantwoord een kredietverstrekking te voltooien.
 • Je bent betrokken bij de initiële beoordeling van kredietaanvragen onder begeleiding van ervaren collega's.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn in 2022 gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een team met 40 collega’s waarmee je nauw samenwerkt. Ook kan jij jouw ervaringen delen met de andere 180 gedreven collega’s. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarden.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de €2.470 en €2.900 euro per maand op basis van 40 uur.
 • De mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur per week te werken.
 • Premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride werken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij voor de vacature Junior Kredietacceptant mee:

 • Een afgeronde MBO opleiding in een relevante richting, zoals Bedrijfseconomie, Finance of vergelijkbaar.
 • Ervaring in een soortgelijke functie of stage-ervaring binnen de financiële sector.
 • Je bent in het bezit of bereidt om een WFT Basis en/of WFT consumptief krediet te halen.
 • Communicatief sterk en een echte teamspeler.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal.
 • Je hebt een LEAN Yellow Belt of bent bereid deze te behalen.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van Junior Kredietacceptant?
Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 2.470 - € 2.900 per maand
Particulier

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.