Overslaan naar content

Frontoffice medewerker Nationaal Warmtefonds

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 2.390 - € 3.410 per maandParticulier

Functieomschrijving

Frontoffice medewerker Nationaal Warmtefonds? Hier start jouw uitdaging:

Zoek jij een uitdaging in een snelgroeiende, ambitieuze en platte organisatie die duurzame impact maakt, met volop kansen voor jou! Lees dan verder!


Met laagdrempelige financiering maakt het Nationaal Warmtefonds het mogelijk dat woningeigenaren een energiebesparende maatregel kunnen nemen. Als frontoffice medewerker voor het Nationaal Warmtefonds ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten die een lening aanvragen of vragen hebben over de producten. Met jouw enthousiasme en gedrevenheid om de klant verder te helpen draag jij direct bij aan het verduurzamen van Nederland!

De verantwoordelijkheden als Frontoffice medewerker Nationaal Warmtefonds?

 • Je helpt en beantwoordt vragen van klanten via de telefoon en/of per email.
 • Je documenteert op zorgvuldige wijze klantinteracties in verschillende informatiebronnen.
 • Je verstrekt duidelijk en nauwkeurig informatie over de producten, diensten, tarieven en beleid aan de klant.
 • Je streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid door vriendelijke en professionele service te verlenen.
 • Je zorgt voor een snelle en effectieve(re) oplossing voor eerstelijns klachten.
 • Je denkt proactief mee over eventuele verbeteringen in operationele processen en op de website, en je weet deze verbeteringen effectief door te geven aan jouw leidinggevende.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

De uitdaging bij Polestar Capital:
Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een team met 15 collega’s om mee samen te werken. Naast jou zijn er nog 180 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarde.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de €2.390 en €3.410 euro per maand op basis van 40 uur.
 • Premievrij pensioen + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Een contract van 24 tot 40 uur per week.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling; wij denken graag mee over jouw ontwikkeling. Je zou kunnen doorgroeien naar een rol als senior frontoffice medewerker, kredietacceptant of backoffice medewerker.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • Hybride werken.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.


Vereisten

Dit breng jij als Frontoffice medewerker Nationaal Warmtefonds mee:

 • Je bent in bezit van WFT-basis of bent bereid om deze te behalen.
 • Je bent klantgericht, oplossingsgericht en proactief.
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal.
 • Ervaring in financiële dienstverlening is een pre.
 • Je hebt een LEAN Yellow Belt of bent bereid deze te behalen.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature Frontoffice medewerker Nationaal Warmtefonds?

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen door een van onze recruiters. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.


Heb je interesse, maar eerst nog wat vragen? Neem gerust contact met mij op via 0621458703.

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 2.390 - € 3.410 per maand
Particulier

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.