Overslaan naar content

Scrum Master

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 3.740 - € 5.870 per maandICT

Functieomschrijving

Is scrum voor jou meer dan een ritueel en even een sprintje trekken? Weet jij anderen voortdurend te motiveren om elke dag weer een stap vooruit te zetten? En wil jij samen met onze scrum teams een bijdrage leveren aan een schonere wereld?


Scrum Master, hier start jouw uitdaging:

Polestar Capital, een van Europa's snelst groeiende impact investeerders, zoekt een gedreven Scrum Master om onze Agile way of working naar een hoger niveau te tillen.


In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van twee teams: het IT-team en het Change team. Het IT-team richt zich op het leveren van technologische oplossingen ter ondersteuning van onze bedrijfsdoelstellingen - van kantoorautomatisering en security tot IT-support, terwijl het Change team zich bezighoudt met continue verbetering van onze processen en systemen om het verstrekken van de particuliere leningen vanuit het Nationaal Warmtefonds te versnellen. Door onze snelle groei en uitdagende missie wordt er steeds meer gevraagd van beide teams en jij speelt een cruciale rol in het begeleiden van die verandering.


Jij bent dan ook een echte motivator en weet anderen mee te krijgen in de Agile manier van werken. Van het afstemmen met de business en het begeleiden van de sprints tot het demonstreren van het eindproduct. Daarnaast vind je het leuk om jouw ervaring en expertise op andere Scrum Masters binnen de organisatie over te brengen en een coachende rol op je te nemen.


Klinkt dit jou als muziek in de oren? Zet dan jouw kracht als Scrum Master in om onze klimaatmissie te helpen realiseren en de verduurzaming van Nederland te versnellen.


De verantwoordelijkheden als Scrum Master:

 • Coachen en begeleiden van teamleden om een cultuur van zelforganisatie en continue verbetering te bevorderen.
 • Begeleiden en faciliteren van Scrum-evenementen, waaronder sprint planning, stand ups, sprint reviews en retrospectives.
 • Samenwerken met product owners en andere stakeholders om de product backlog te begrijpen en prioriteren.
 • Coachen en begeleiden van andere scrummasters om onze Agile way of working naar een hoger niveau te brengen.


De uitdaging bij Polestar Capital:

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten.


Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een team met gedreven collega’s om mee samen te werken. Naast jou zijn er nog 180 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng - jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarde.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de €3.740 en €5.870 euro per maand op basis van 40 uur.
 • Premievrij pensioen + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Een contract van minimaal 32 uur per week.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling; wij denken graag mee over jouw ontwikkeling.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • Hybride werken.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes

Vereisten

Dit breng jij als Scrum Master mee:

 • Aantoonbare ervaring als Scrum Master, bij voorkeur in een financiële omgeving.
 • Uitstekende kennis van en ervaring met de Scrum-methodologie en Agile werkwijze.
 • Sterke communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden op alle niveaus binnen de organisatie.
 • Teamspeler met een proactieve houding en een sterke focus op het bereiken van resultaten.
 • Ervaring met het coachen en begeleiden van andere Scrum Masters (is een pré)


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature Scrum Master:

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen door een van onze Recruiters. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 3.740 - € 5.870 per maand
ICT

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.