Overslaan naar content

Kredietacceptant

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maandParticulier

Functieomschrijving

Kredietacceptant? Hier start jouw uitdaging:

Ben jij klaar om een boost te geven aan je carrière en actief bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland? Als kredietacceptant voor het Nationaal Warmtefonds kan dit! Jij bent verantwoordelijk voor de beoordeling, acceptatie en wanneer nodig de afwijzing van de kredietaanvragen. Deze verstrekking doe jij niet zomaar. Als kredietacceptant duik jij in de kredietrapporten, inkomens en weeg je de risico’s af. Onze mindset is altijd dat we graag een krediet verstrekken aan onze klanten en maatschappelijk betrokken zijn. Dit betekent voor jou dat je vindingrijk moet zijn en op zoek gaat naar creatieve oplossingen zodat we op een verantwoordelijke manier kunnen verstrekken.


Vanuit het Nationaal Warmtefonds verstrekken wij financiering aan woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen treffen, zoals warmtepompen, zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dubbel glas. Als kredietacceptant bij Polestar Capital is geen klantdossier hetzelfde, jij bent verantwoordelijk voor de klantreis. Met je bewezen expertise als kredietacceptant ben je niet bang om nieuwe wegen te bewandelen, om processen te verbeteren en ons team te laten groeien. Wij zijn een snelgroeiende organisatie, want de behoefte aan financiering voor energiebesparende maatregelen in huis is groot!

Jouw ideeën en inbreng zijn vanaf dag één waardevol. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en de lijntjes met jouw collega’s zijn kort. We bieden veel aandacht aan jouw ontwikkeling en er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld richting de rol van backoffice medewerker of het team VvE.

De verantwoordelijkheden als Kredietacceptant?

 • Beoordelen van diverse documenten;
 • integraal beoordelen van het dossier;
 • verantwoordelijkheid voor het controleren van het dossier en uitbetalen van het dossier;
 • je hebt klantcontact door het behandelen van uitgaande vraagstukken zowel telefonisch als per mail;
 • dossiers welke je al een keer hebt behandeld maar niet direct compleet waren, benaderen om de klant te helpen met het dossier compleet te maken;
 • je denkt proactief mee aan eventuele verbeteringen aan de operationele processen en de website en maakt hiervoor ook verbetervoorstellen.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn in 2022 gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een team met 40 collega’s waarmee je nauw samenwerkt. Ook kan jij jouw ervaringen delen met de andere 150 gedreven collega’s. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarden.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de €3.000 en €4.500 euro per maand op basis van 40 uur; 
 • de mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur per week te werken;
 • premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij voor de vacature Kredietacceptant mee:

 • Mbo afgeronde opleiding;
 • WFT - consumptief krediet;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je deze graag opdoen, wij horen het graag;
 • communicatief sterk en een echte teamspeler;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal.
 • Je hebt een LEAN Green Belt of bent bereid deze te behalen.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van Kredietacceptant?

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
Particulier

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.