Overslaan naar content

Backoffice medewerker

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 2.470 - € 3.530 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Backoffice medewerker? Hier start jouw uitdaging:

Als Backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor de uitbetaling van de financiering. Jij draagt hiermee direct bij aan de verduurzaming van Nederland.


Als Backoffice medewerker beheer jij de leningen van particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen. Hoe start jouw dag? Je pakt wat drinken, kletst wat bij met je collega’s, dan start je met het beoordelen van de declaraties. Je verwerkt aflossingen en hebt contact met de klant. Nadat de eerste werkzaamheden afgerond zijn is het tijd voor een gezamenlijke lunch samen met jouw collega’s.


In de middag ga je weer verder met andere taken. Zoals het verwerken van binnengekomen e-mailberichten en overige administratieve taken. Daarnaast werk het team samen aan procesoptimalisatie van de backoffice.


Wij zijn een snelgroeiende en informele organisatie, met volop kansen voor jou. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en jouw inbreng wordt vanaf dag één gewaardeerd. Jij kunt meebouwen aan het team en onze dienstverlening.


De verantwoordelijkheden als Backoffice medewerker?

 • Je beoordeeld en beheert de ingediende declaraties van particulier en VvE conform de gestelde richtlijnen en betaald deze waar mogelijk ook uit aan de (eind) klant.
 • Je kan bankverwerkingen zoals extra aflossingen, algehele aflossingen en overige transacties uitvoeren.
 • Je bent verantwoordelijk om aflosnota’s op te maken en na controle toe te sturen naar de klant.
 • Je beheert de lopende bouwdepot van de Nationaal Warmtefonds klanten. Dit doe je door onder andere het bouwdepot te verlengen of beëindigen.
 • Je bent in staat om de risico’s verbonden aan het beheren van de financiering te identificeren en evalueren en vervolgens bepalen wat het optimale beheer van de lening is op basis van de (risico)analyse.
 • Je krijgt energie van het afhandelen van uiteenlopende klantverzoeken. Dit contact kan gedaan worden via mail als telefonisch.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behouden van positieve relaties met klanten, ook als beheer en/of declaratieverzoeken worden afgewezen.
 • Je denkt proactief mee aan eventuele verbeteringen aan de operationele processen integraal beoordelen van het dossier.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort. Dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten.


Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet je anderen te inspireren en onze organisatie vooruit te helpen. Afgelopen jaar zijn we gegroeid naar een scale-up met meer dan 150 gedreven collega’s, met wie je kunt sparren en ervaringen kunt delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarde.

Vereisten

Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de €2.470 en €3.530 euro per maand op basis van 40 uur.
 • Premievrij pensioen + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Een contract van minimaal 32 uur per week.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling; wij denken graag mee over jouw ontwikkeling.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • Hybride werken.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes


Dit breng jij voor de vacature Backoffice medewerker mee:

 • Je bent in bezit of bereidt om WFT basis en WFT consumptief krediet te behalen.
 • Je bent minimaal 2 jaar werkervaring, in een soortgelijke rol. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je deze graag opdoen, wij horen het graag.
 • Je bent secuur, hebt oog voor details en een echte teamspeler.
 • je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van Backoffice medewerker?

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief in één document. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan zien we je graag bij ons op gesprek!

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 2.470 - € 3.530 per maand
Backoffice

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.