Overslaan naar content

Teamleider Backoffice Nationaal Warmtefonds

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 3.740 - € 5.870 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Als Teamleider Backoffice krijg je de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling en groei van het team. Je bent onderdeel van het Management Team van Polestar Bemiddeling. Je draagt bij aan het succes van de organisatie door middel van effectieve rapportages, het stimuleren en motiveren van het Backoffice team en het optimaliseren van de backoffice processen.


Maak het verschil als Teamleider Backoffice:

Als Teamleider Backoffice ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en leiden van het backoffice team. Je speelt een essentiële rol in het versterken van de operationele processen en het implementeren van bijzonder beheeractiviteiten. Je hebt een cruciale rol bij het leveren van nauwkeurige en tijdige rapportages.

Dit is jouw kans om het verschil te maken in de verdere groei van onze organisatie en de rol van Teamleider Backoffice.


Jouw rol als Teamleider Backoffice?

 • Leiden, motiveren en coachen van het backoffice team om uitstekende resultaten te behalen.
 • Je zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de operationele processen binnen het backoffice team. Je bewaakt de voortgang, identificeert knelpunten en neemt maatregelen om de kwaliteit en productiviteit te verbeteren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapporten en het verstrekken van relevante managementinformatie aan hoger management of extern betrokken stakeholders.
 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de rapportages aan het MT en het leveren van nauwkeurige en relevante informatie die besluitvorming ondersteunen.
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen, deadlines te behalen en zorgen voor een gestroomlijnde werkflow.
 • Je bent in staat om effectief te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie en met externe stakeholders. Dit bevordert de samenwerking, optimaliseert de operationele effectiviteit, stemt werkstromen af en helpt gezamenlijke doelstellingen te behalen.
 • Je bent in staat om het team naar een hoger niveau te tillen door middel van effectieve coaching, training en motivatie.

Deze functie is geschikt voor kandidaten met relevante werkervaring als teamleider binnen de backoffice in de financiële branche. 


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


Het Nationaal Warmtefonds

Polestar Capital verstrekt vanuit het Nationaal Warmtefonds kredieten aan huiseigenaren, VvE’s en scholen die graag willen verduurzamen met bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen of isolatie. Hoe meer van deze kredieten we verstrekken, hoe meer impact we maken. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor een krediet van het Nationaal Warmtefonds. Zo maken we het mogelijk dat iedere huiseigenaar de eigen woning kan verduurzamen.


Het Nationaal Warmtefonds is in 2013 opgericht door de Rijksoverheid en sindsdien uitgegroeid tot een fonds dat de energietransitie voor huishoudens en onderwijsinstellingen in Nederland op grote schaal stimuleert. Er is al ruim 1,2 miljard euro aan Energiebespaarleningen toegekend en met jouw hulp worden dat er nog veel meer!


Hoe we hier samen impact maken

Polestar Capital is één van de Europese koplopers als het gaat om financiering van energie-gerelateerde en circulaire projecten. Vanuit onze gezamenlijke klimaatmissie zetten wij elke dag opnieuw alles op alles om impact te maken. Want er is werk aan de wereld!


Om te helpen de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is het de hoogste tijd om anders naar financiering te kijken. Met meer vindingrijkheid en daadkracht. Volgens ons mag geld geen belemmering meer zijn in de transitie naar een duurzame economie. Maar juist een versneller!


Wij geven daarin graag het juiste voorbeeld. Door de risico’s of complexiteit van duurzame projecten behapbaar te maken en met nét wat meer lef te investeren. Op deze manier dragen we serieus bij aan CO2 besparing, afvalreductie, energie-oplossingen, de ontwikkeling van abiotische grondstoffen en creëren we tegelijkertijd (lokale) banen.


Naast het verzorgen van de acceptatie en het beheer van leningen vanuit het Nationaal Warmtefonds aan woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen doen we ook zakelijke investeringen vanuit o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF).


In korte tijd zijn we gegroeid naar een scale-up met meer dan 180 gedreven ‘gamechangers’. En we groeien lekker door. Een mooi moment om in te stappen en mee te groeien! Je vindt hier uitdaging, afwisseling en de vrijheid om je werk op jouw manier in te vullen. Sluit je dus snel aan bij Polestar Capital. Want er is werk aan de wereld!


Wat biedt Polestar Capital nog meer:

 • Salaris tussen de € 3.740 en € 5.870 bruto per maand op basis van 40 uur, excl. vakantiegeld. 
 • Goede premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride werken afhankelijk van je afspraken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling.
 • Afwisselende baan en ruimte tot persoonlijke inbreng.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.


Dit vragen we van jou als Teamleider Backoffice:

 • Aantoonbare ervaring als teamleider binnen de financiële dienstverlening, in een scale-up organisatie is een pre.
 • Ruime ervaring met backoffice activiteiten in de financiële branche.
 • In het bezit van het diploma WFT-basis, eventueel aangevuld met WFT consumptief of hypothecair.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie.
 • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Resultaatgerichte en proactieve houding.
 • Vermogen om onder druk te werken en prioriteiten te stellen.

Sluit je aan bij Polestar Capital!

Heb jij de drive en skills om als Teamleider Backoffice het verschil te maken? Klik dan daadkrachtig op de groene knop hieronder en solliciteer direct. Dan plannen we snel een kennismaking!


Twijfel niet te lang, want er is werk aan de wereld!

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 3.740 - € 5.870 per maand
Backoffice

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.