Skip to content

Kredietjurist en Privacy Officer

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 4.000 - € 5.500 per maandLegal

Functieomschrijving

Jurist (consumenten-) krediet en privacy officer? Hier start jouw uitdaging:

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren en helpen bij de verduurzaming van Nederland. Dat kan! Als jurist en privacy officer bij Polestar Capital draag je bij aan het verstrekken van leningen aan particulieren, VvE’s en scholen, waardoor zij de mogelijkheid krijgen om te verduurzamen.


Als jurist en privacy officer faciliteer je bij de ontwikkeling van nieuwe producten en beheer van bestaande producten, de communicatie daaromheen en het opstellen van de documentatie. Je werkt nauw samen met onze collega’s van product management, change management maar ook veel met collega’s die dagelijks bezig zijn met het verstrekken van leningen. Je ondersteunt de business bij ad-hoc juridische vraagstukken. Daarnaast weet je alles af van de Wft en de AVG en zorg je dat Polestar Capital als bemiddelaar en/of uitvoerder compliant is hiermee. Jij hebt hierin een actieve rol en haalt energie uit het adviseren van collega’s in de business.


De verantwoordelijkheden als jurist en privacy officer?

 • Het juridisch analyseren van en adviseren over nieuwe en bestaande kredietproducten, in samenwerking met andere collega’s;
 • opstellen en/of actualiseren van kredietdocumentatie en bijbehorende communicatie;
 • betrokken bij behandeling van (Kifid) klachten en de beantwoording en ondersteuning van juridische vragen op dit vlak;
 • zorgen voor naleving van wet- en regelgeving, waaronder maar niet beperkt tot de WFT en AVG;
 • als privacy officer draag je zorg voor awareness op het gebied van privacy in de gehele organisatie en adviseer en faciliteer op het gebied van privacy.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn dit jaar gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je bent onderdeel van het legal team, maar zal ook nauw samenwerken met de managers en productontwikkelaars. . Naast jouw team zijn er nog 80 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarden.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de € 4.000 en € 5.500 per maand (excl.);
 • goede pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • afwisselende baan; ruimte tot persoonlijke inbreng;
 • een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.


Vereisten

Dit breng jij voor de Bedrijfsjurist en privacy officer mee:

 • je hebt een afgeronde juridische wo-opleiding;
 • minimaal 3 jaar werkervaring met consumentenkrediet en/of kredietbemiddeling;
 • bekend met de actuele wet- en regelgeving (zoals de GDPR, AVG, Wft, Bgfo) en standaarden en normen van de toezichthouder;
 • aantoonbare ervaring met de juridische kant van klachten;
 • je vormt zelfstandig je oordeel en denkt oplossingsgericht met de business mee;
 • kan goed werken in een dynamische werkomgeving en je bent kritisch en dynamisch;
 • je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent graag in control en bezit een hoge dosis zelfredzaamheid.


Enthousiast naar de vacature Jurist (consumenten)krediet en privacy officer?


Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.


Hilversum, Noord-Holland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Legal

of

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede live gesprek of een casusgesprek. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

William Hulshof

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter William Hulshof via e‑mail, telefoon 06‑21506896 of WhatsApp.