Skip to content

Klantcontact Center Medewerker

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.000 per maandParticulier

Functieomschrijving

Klantcontact Center Medewerker? Hier start jouw uitdaging:

Is de klant koning voor jou en krijg jij energie van het helpen van onze klanten? Als klantcontact center medewerker  ben jij het visitekaartje van het Nationaal Warmtefonds. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten die een lening aanvragen. Je staat de klanten enthousiast te woord om de vragen te beantwoorden, maar weet ook tijdig het gesprek af te ronden. Merk jij dat er veel dezelfde vragen binnen komen, dan deel jij deze informatie met je collega’s zodat wij de informatie op de website kunnen aanpassen.


Wij zijn een snelgroeiende en informele organisatie, met volop kansen voor jou. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en jouw inbreng wordt vanaf dag één gewaardeerd. Jij kunt meebouwen aan het team en onze dienstverlening. Daarnaast draag je met jouw werkzaamheden direct bij aan de verduurzaming van Nederland.


Ook denken wij graag mee over jouw ontwikkeling. Zo kun je doorgroeien naar een rol als senior klantcontact center medewerker, kredietacceptant of backoffice medewerker.


De verantwoordelijkheden als Klantcontact Center Medewerker?

 • Je helpt klanten bij hun aanvraag van een lening;
 • Je beantwoordt vragen via de telefoon en e-mail over onder andere de offerte;
 • Je denkt proactief mee aan eventuele verbeteringen aan de operationele processen en de website en maakt hiervoor ook verbetervoorstellen.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn dit jaar gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een hecht team met 10 collega’s om mee samen te werken. Naast jouw hecht team zijn er nog 110 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarden.Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de 2.500,- euro en 3.000,- euro per maand (excl.);
 • premievrij pensioen + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • een contract van 24 tot 40 uur per week;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • afwisselende baan; ruimte tot persoonlijke inbreng;
 • een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.


Vereisten

Dit breng jij voor de Klantcontact Center Medewerker mee:

 • Je bent in bezit van WFT basis of bent bereid om deze te behalen;
 • je bent oplossingsgericht en proactief;
 • je bent klantvriendelijk en communicatief sterk;
 • je hebt ervaring met telefonisch klantcontact in de rol van klantcontact center medewerker of callcentermedewerker;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engels taal;
 • ervaring in financiële dienstverlening is een pre.


Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van klantcontact center medewerker?

Dat kan! Solliciteer via deze weg voor de functie klantcontact center medewerker. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief in één document. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan zien we je graag bij ons op gesprek!

Hilversum, Noord-Holland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
Particulier

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede live gesprek of een casusgesprek. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

William Hulshof

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter William Hulshof via e‑mail, telefoon 06‑21506896 of WhatsApp.