Overslaan naar content

Junior Corporate Recruiter Impact

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 3.700 - € 4.500 per maandPeople & Culture

Functieomschrijving

Meebouwen aan een recruitmentafdeling voor een snelgroeiende en ambitieuze organisatie, daar word jij blij van! Van het vinden en binden van de juiste kandidaten tot het optimaliseren van het recruitmentproces en het uitrollen van onze nieuwe employer branding campagne, dit is jouw volgende stap in recruitment.


Junior Corporate Recruiter, hier start jouw uitdaging:

Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen.


Als Junior Corporate Recruiter is jouw grootste uitdaging dat we zowel voor de korte als lange termijn instaat zijn om het juiste talent aan onze organisatie te binden. Het vinden van de juiste collega’s die meewerken aan onze klimaatmissie en zorgdragen voor het behoudt van onze Polestar Capital cultuur. Alleen met de juiste talenten en sterke teams zijn wij in staat onze groeiambitie te realiseren.


Uiteraard krijg jij energie van het vinden van de juiste mensen voor onze vacatures. Samen met de business stel jij het ideale profiel op en bepaal je de juiste werving- en selectieaanpak. Jij schrijft aansprekende vacatureteksten, maakt een passend wervingsplan en waar nodig benader jij de juiste kandidaten via social media. Jij sluit aan bij de selectiegesprekken en zorgt voor een duurzame match. Hierin wordt je bovendien goed begeleid door onze Senior Recruiter, zodat jij op den duur uitgroeit tot een stevige sparringpartner voor onze business.


De vacatures waar je voor gaat werven zijn divers. Van frontoffice medewerkers, kredietacceptanten en backoffice medewerkers, tot finance, HR en office collega’s. Daarnaast draag je actief bij aan verschillende projecten en zorg jij er samen met het team voor dat we op lange termijn in staat zijn het juiste talent te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het uitrollen van employer branding campagnes op LinkedIn en Instagram. De recruitmentafdeling is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat jij mee kunt bouwen en dat al jouw ideeën meer dan welkom zijn! Natuurlijk vinden wij jouw ontwikkeling ook erg belangrijk. Samen bespreken wij welke ontwikkeling jij wil doormaken en wat hiervoor nodig is.


Jouw verantwoordelijkheden als Junior Corporate Recruiter:

 • Adviseren van hiring managers en andere stakeholders;
 • Schrijven van aansprekende vacatureteksten;
 • Sourcen van de juiste collega’s en het opbouwen van talentpools;
 • Deelnemen aan selectiegesprekken;
 • Beheren van onze social media kanalen voor het uitdragen van ons employer brand;
 • Betrokken bij diverse projecten zoals referral recruitment, het verbeteren van het selectieproces en het uitrollen van employer branding campagnes.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital:

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn in 2022 gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een hecht People & Culture team met 8 directe collega’s om mee samen te werken. Naast jouw team zijn er nog meer dan 150 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen.


Wat biedt Polestar Capital nog meer:

 • Salaris tussen de €3.700 en €4.500 bruto per maand;
 • Premievrij pensioen + een budget op basis van 4% van je salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • Hybride werken;
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • Afwisselende baan; ruimte tot persoonlijke inbreng;
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij mee als Junior Corporate Recruiter:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar recruitmentervaring;
 • Uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve skills;
 • Creativiteit om onze branding op de juiste manier neer te zetten;
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar;
 • De drive om bij te dragen aan onze klimaatmissie.


Enthousiast om bij ons te werken als Junior Corporate Recruiter?

Dat kan! Solliciteer via deze weg, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek voor een eerste kennismaking, eventueel gevolgd door een tweede gesprek inclusief assessment.


Heb je interesse, maar eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met onze Recruiter, Jan Jellema (06 2137 0084).

Hilversum, Noord-Holland
€ 3.700 - € 4.500 per maand
People & Culture

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Florine Doornberg

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Florine Doornberg via e‑mail, telefoon 06‑21458703 of WhatsApp.