Skip to content

Change officer

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 3.200 - € 4.500 per maandChange

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een hecht en gemotiveerd team? Ligt jouw passie bij het optimaliseren van financiële processen? Dit kan! Als change officer bij Polestar Capital speel jij een cruciale rol in het optimaliseren van onze financiële processen en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Jij bent verantwoordelijk voor het oppakken van verbeteringen en het testen van de wijzigingen in onze processen en producten.


Heb jij het testplan bedacht voor diverse verbeteringen en aanpassingen en weet jij op basis van de juiste verslaglegging en beargumentering jouw collega’s te overtuigen dat deze verbeterpunten geïmplementeerd kunnen worden, dan ben jij de collega waar we naar op zoek zijn. Benieuwd naar jouw uitdaging als change officer, lees verder!

Change officer, hier start jouw uitdaging. 

 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de kleinere veranderingen en initiatieven voor het Nationaal Warmtefonds;
 • je hebt een actieve bijdrage en ondersteunende rol bij grote veranderingsprojecten in samenwerking met je collega change officers;
 • je monitort signalen en vragen van o.a. andere afdelingen; je geeft advies over bevindingen en verbeteringen in zowel kleine als grote projecten, in lijn met de wensen van de afdelingen;
 • je bent verantwoordelijk voor het opstellen van testplannen en het zelfstandig uitvoeren van testen;
 • je gaat de klantreizen in kaart brengen en testen, waarbij je realistische klantscenario's ontwikkelt en test om ervoor te zorgen dat het systeem correct functioneert.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

De uitdaging bij Polestar Capital:
Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een team met 4 collega’s om mee samen te werken. Naast jou zijn er nog 180 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarde.


Wat biedt Polestar Capital nog meer:

 • Salaris tussen de €3.200 - €4.500 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van de ervaring;
 • goede premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken en veel ruimte voor vrijheid en flexibiliteit;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en groei;
 • een gezellig team met een gezamenlijke lunch, veel bedrijfsuitjes, een fris kantoor met korte lijntjes.

Vereisten

Dit breng jij voor de Change officer mee:

 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
 • je hebt ervaring in de financiële sector en in de wereld van consumptief kredieten;
 • je hebt ervaring met het opstellen van testscripts en het uitvoeren en administreren van het testplan;
 • kennis en ervaring van consumptief krediet via het Close systeem is een pre;
 • je hebt veel energie en een echte ‘can do’ mentaliteit;
 • je kan goed samenwerken met diverse teams om veranderingsdoelen te bereiken;
 • je gedijt goed in een omgeving waarin naast het maken van impact ook veel ruimte is voor eigen inbreng en vrijheid.


Enthousiast naar de vacature C
hange officer?

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief in één document. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek voor een eerste kennismaking, eventueel gevolgd door een tweede gesprek inclusief assessment.


Heb je interesse, maar eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter via 0621458703.

Hilversum, Noord-Holland
€ 3.200 - € 4.500 per maand
Change

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Florine Doornberg

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Florine Doornberg via e‑mail, telefoon 06‑21458703 of WhatsApp.