Skip to content

Corporate Recruiter Duurzaamheid

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 3.860 - € 5.650 per maandPeople & Culture

Functieomschrijving

Meebouwen aan een recruitmentafdeling voor een snelgroeiende en ambitieuze organisatie, daar word jij blij van! Projecten zoals het ontwikkelen van een referral campagne en het optimaliseren van het selectieproces liggen voor jou op stapel.


Corporate Recruiter, hier start jouw uitdaging:

Als Corporate Recruiter is jouw grootste uitdaging dat we zowel voor de korte als lange termijn in staat zijn om het juiste talent aan onze organisatie te binden. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van onze klimaatmissie en het behouden van onze Polestar Capital cultuur. Alleen met de juiste talenten en sterke teams kunnen we onze groeiambitie waarmaken.


Jij krijgt energie van het vinden van de juiste mensen voor onze vacatures. Als stevige sparringpartner van onze business adviseer je over de juiste werving- en selectieaanpak op een creatieve manier. Je schrijft aansprekende vacatureteksten, stelt een passend wervingsplan op en benadert potentiële kandidaten. De doelgroepen waaruit we werven zijn divers, variërend van specialistische en schaarse functies zoals investment managers en risk managers tot meer volume functies zoals frontoffice medewerkers en krediet acceptanten.


Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor verschillende projecten op het gebied van employer branding en denk je actief mee in hoe we processen en systemen verder kunnen optimaliseren. De recruitmentafdeling, die momenteel bestaat uit 2 collega’s, is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat jij mee kunt bouwen en dat al jouw ideeën meer dan welkom zijn! Natuurlijk vinden wij jouw ontwikkeling ook erg belangrijk. Samen bespreken wij welke ontwikkeling jij wil doormaken en wat hiervoor nodig is.


De verantwoordelijkheden als corporate recruiter:

 • Advies geven aan hiring managers en fungeren als aanspreekpunt.
 • Opzetten en beheren van onze social media kanalen voor employer branding.
 • Sourcen van geschikte kandidaten en het opbouwen van talentpools.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en stroomlijnen van de kandidaatreis.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van wervingscampagnes, mogelijk in samenwerking met creatieve partners.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital:

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn in 2022 gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Wij bieden je een hecht People & Culture team met 8 directe collega’s om mee samen te werken. Naast jouw team zijn er nog 185 gedreven collega’s waarmee je kan sparren en ervaringen kan delen.


Wat biedt Polestar Capital nog meer:

 • Salaris tussen de €3.860 en €5.650 bruto per maand
 • Premievrij pensioenregeling + een budget op basis van 4% van je salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride en flexibel werken rondom je afspraken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling.
 • Afwisselende baan en ruimte tot persoonlijke inbreng.
 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij mee als corporate recruiter:

 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Minimaal 3 jaar recruitmentervaring.
 • Uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve skills.
 • Creativiteit om onze branding op de juiste manier neer te zetten.
 • Sterk in stakeholdermanagement en je hebt projectmanagement skills om onze projecten tot een mooi resultaat te brengen.
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar.


Enthousiast om bij ons te werken als corporate recruiter?
Dat kan! Solliciteer via deze weg, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek voor een eerste kennismaking, eventueel gevolgd door een tweede gesprek inclusief assessment.

Heb je interesse, maar eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter, Jan Jellema (06 2137 0084).

Hilversum, Noord-Holland
€ 3.860 - € 5.650 per maand
People & Culture

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Florine Doornberg

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Florine Doornberg via e‑mail, telefoon 06‑21458703 of WhatsApp.