Overslaan naar content

Change Officer

Hybride
 • Hilversum, Nederland
€ 3.740 - € 5.870 per maandChange

Functieomschrijving

Maak het verschil als Change Officer!

Polestar Capital groeit snel en dat is maar goed ook, want we staan voor een grote uitdaging. Er is werk aan de wereld! Daarom zoeken we een enthousiaste Change Officer die zich op dagelijkse basis wil inzetten voor de belangrijkste verandering van onze tijd. Door processen in kaart te brengen, systemen te optimaliseren en verbeteringen te implementeren draag jij jouw steentje bij aan een schonere wereld.


Als Change Officer ga je aan de slag voor het Nationaal Warmtefonds. Vanuit het NWF zetten wij ons er elke dag voor in om de energietransitie te versnellen. En om dat goed te kunnen doen, moeten we zelf ook de nodige veranderingen doorvoeren. Je krijgt daarom de vrijheid om samen met jouw collega's te brainstormen over de meest effectieve veranderstrategieën en verbeteringen te implementeren. Jullie analyseren producten, processen en systemen om te zien waar kansen liggen en beschrijven, begeleiden en implementeren essentiële verbeteringen.


Daarin is het niet alleen belangrijk processen zorgvuldig vast te leggen en echt de leiding te nemen bij de daadwerkelijke implementatie van de nieuwe aanpak, zodat alles conform planning verloopt. Het overtuigen van collega's en informeren van de juiste stakeholders op het juiste moment is minstens net zo belangrijk.


Dit is jouw kans om het verschil te maken in de verdere groei van onze organisatie en de rol van Change Officer.


Jouw rol als Change Officer?

 • Identificeert en ontwerpt strategische en operationele veranderingen en helpt deze tot uitvoering te brengen;
 • helpt verbeteringen in processen en systemen om de productiviteit te verhogen;
 • bent de schakel tussen de strategisch, tactische en operationele werkzaamheden;
 • creëert draagvlak, bereidt collega’s voor op verandering en begeleidt ze in de nieuwe manier van werken;
 • borgt de verandering op een duurzame manier tijdens en nadat de verandering is geïmplementeerd.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Het Nationaal Warmtefonds

Polestar Capital verstrekt vanuit het Nationaal Warmtefonds kredieten aan huiseigenaren, VvE’s en scholen die graag willen verduurzamen met bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen of isolatie. Hoe meer van deze kredieten we verstrekken, hoe meer impact we maken. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor een krediet van het Nationaal Warmtefonds. Zo maken we het mogelijk dat iedere huiseigenaar de eigen woning kan verduurzamen.

Het Nationaal Warmtefonds is in 2013 opgericht door de Rijksoverheid en sindsdien uitgegroeid tot een fonds dat de energietransitie voor huishoudens en onderwijsinstellingen in Nederland op grote schaal stimuleert. Er is al ruim 1,2 miljard euro aan Energiebespaarleningen toegekend en met jouw hulp worden dat er nog veel meer!

Hoe we hier samen impact maken

Polestar Capital is één van de Europese koplopers als het gaat om financiering van energie-gerelateerde en circulaire projecten. Vanuit onze gezamenlijke klimaatmissie zetten wij elke dag opnieuw alles op alles om impact te maken. Want er is werk aan de wereld!

Om te helpen de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is het de hoogste tijd om anders naar financiering te kijken. Met meer vindingrijkheid en daadkracht. Volgens ons mag geld geen belemmering meer zijn in de transitie naar een duurzame economie. Maar juist een versneller!

Wij geven daarin graag het juiste voorbeeld. Door de risico’s of complexiteit van duurzame projecten behapbaar te maken en met nét wat meer lef te investeren. Op deze manier dragen we serieus bij aan CO2 besparing, afvalreductie, energie-oplossingen, de ontwikkeling van abiotische grondstoffen en creëren we tegelijkertijd (lokale) banen.

Naast het verzorgen van de acceptatie en het beheer van leningen vanuit het Nationaal Warmtefonds aan woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen doen we ook zakelijke investeringen vanuit o.a. het Limburgs Energie Fonds (LEF) en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF).

In korte tijd zijn we gegroeid naar een scale-up met meer dan 180 gedreven ‘gamechangers’. En we groeien lekker door. Een mooi moment om in te stappen en mee te groeien! Je vindt hier uitdaging, afwisseling en de vrijheid om je werk op jouw manier in te vullen. Sluit je dus snel aan bij Polestar Capital. Want er is werk aan de wereld!

Dit hebben we te bieden:

 • Salaris tussen 3.740,- euro en 5.870,- euro per maand.
 • Premievrijpensioen en een vrij besteedbaar budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride werken afhankelijk van afspraken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling
 • Gezamenlijke lunch, borrels en bedrijfsuitjes.


Dit vragen we van jou als Change Officer:

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau met werkervaring als consultant of projectmanager.
 • Ervaring met verandermanagement en methodieken zoals Lean en Agile is een pre.
 • Je bent zelfstandig en ondernemend, werkt resultaatgericht, gestructureerd en planmatig.
 • Bent leergierig, nieuwsgierig en enthousiast; je maakt snel nieuwe informatie eigen.
 • Je kunt anderen overtuigen door gebruik te maken van feitelijke informatie, argumenten en concrete voorbeelden.
 • Brengt een achtergrond in kredieten mee om inzicht te hebben in de specifieke uitdagingen en eisen van processen. Bij voorkeur heb je uitgebreide ervaring met het Close software pakket van Ohpen.
 • Je hebt passie voor duurzaamheid en de waarden daadkracht, vindingrijkheid en samenwerken staan bij jou hoog in het vaandel.


Sluit je aan bij Polestar Capital!
Heb jij de drive en skills om als Change Officer het verschil te maken?
Klik dan daadkrachtig op de groene knop hieronder en solliciteer direct. Dan plannen we snel een kennismaking! Wil je eerst nog wat weten of vragen? Bel dan gerust met onze recruiter Jan Jellema (06 21 37 00 84)

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland
€ 3.740 - € 5.870 per maand
Change

ofDe procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede gesprek of een casusgesprek. In sommige procedures zetten wij een talentmanagement analyse in. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

Jan Jellema

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Jan Jellema via e‑mail, telefoon 06‑21370084 of WhatsApp.