Skip to content

(Business) change officer

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 3.500 - € 5.000 per maandChange

Functieomschrijving

Polestar Capital groeit omdat onze impact ambitie groot is. Deze groei vraagt om verandering en continu verbeteren. Vanuit changemanagement ben je (mede)verantwoordelijk voor het realiseren van de groeiambities van Polestar Capital. Door het in kaart brengen, optimaliseren en implementeren van veranderingen help jij de organisatie verder.


(Business) change officer hier start jouw uitdaging:

Als change officer ga jij aan de slag in het VvE team van het Nationaal Warmtefonds. Vanuit het Nationaal Warmtefonds helpen wij, naast particulieren, VvE’s met de verduurzaming van hun gebouwen. Het is onze missie om zoveel als mogelijk VvE’s te helpen. Dit willen wij realiseren door nieuwe producten te lanceren, processen en beleid te maken en verbeteren en onze IT systemen te optimaliseren. Zo ontwikkelen wij op dit moment samen met een leverancier een eigen workflow management systeem. Jij krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om deze change projecten uit te werken en te implementeren. Je bent in staat om een verandering van begin tot eind te begeleiden: van eerste analyse (en beschrijving van processen) tot daadwerkelijke implementatie en uitrol.


In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng; jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van grote waarde.


De verantwoordelijkheden als change officer:

 • Identificeert en ontwerpt strategische en operationele veranderingen en helpt deze tot uitvoering te brengen.
 • Signaleert mogelijke verbeteringen in processen en systemen om de productiviteit te verhogen.
 • Kan een brede scope van projecten aan: van IT-gerelateerd, tot productlanceringen en beleidswijzigingen.
 • Creëert draagvlak, bereidt collega’s voor op verandering en begeleidt ze in de nieuwe manier van werken.
 • Borgt de verandering op een duurzame manier tijdens en nadat de verandering is geïmplementeerd.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital:

Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten.


Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast servicen we voor het Nationaal Warmte Fonds, de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je bent onderdeel van het VvE change team. Samen met jouw collega’s faciliteer, implementeer en borg je veranderingen en verbeteringen binnen Polestar Capital, op uniforme en mensgerichte wijze. Hiermee leveren we een grote bijdrage aan de realisatie van de ambities van Polestar Capital.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer (kan ook als ZZP-er worden ingevuld):

 • Salaris tussen 3.500,- euro en 5.000,- euro per maand.
 • Premievrijpensioen en een vrij besteedbaar budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.
 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.
 • Hybride werken afhankelijk van afspraken.
 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling
 • Gezamenlijke lunch, borrels en bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij voor de vacature change officer mee:

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau met minimaal vier jaren werkervaring als consultant of projectmanager met soortgelijke trajecten.
 • Kennis van de financiële (zakelijke) markt is een grote pre.
 • Ervaring met verandermanagement en methodieken zoals Lean en Agile.
 • Je bent zelfstandig en ondernemend, werkt resultaatgericht, gestructureerd en planmatig.
 • Bent leergierig, nieuwsgierig en enthousiast; je maakt snel nieuwe informatie eigen.
 • Je hebt passie voor duurzaamheid en de waarden daadkracht, vindingrijkheid en samenwerken staan bij jou hoog in het vaandel.


Enthousiast naar de vacature change officer?

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.

Hilversum, Noord-Holland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Change

of

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede live gesprek of een casusgesprek. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

William Hulshof

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter William Hulshof via e‑mail, telefoon 06‑21506896 of WhatsApp.