Skip to content

Backoffice medewerk(st)er

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.250 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Backoffice medewerk(st)er? Hier start jouw uitdaging:

Als Backoffice medewerk(st)er ben jij medeverantwoordelijk voor de leningenadministratie van het Nationaal Warmtefonds. Jij draagt hiermee direct bij aan de verduurzaming van Nederland.

Het werk als Backoffice medewerk(st)er is heel divers. Jij beheert de leningen van particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen.

Nadat je je koffie/thee hebt gepakt en met je collega’s bij hebt gekletst is het tijd om de nieuwe declaraties te beoordelen en te verwerken. Daarna verwerk je de inkomende banktransacties. Nadat de eerste werkzaamheden afgerond zijn is het tijd voor een biologische lunch samen met alle collega’s van Polestar Capital.

In de middag ga je weer verder met andere taken, denk aan de mailverwerking, bouwdepots beheren en het opstellen van aflosnota’s.

Wij zijn een snelgroeiende en informele organisatie, met volop kansen voor jou. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en jouw inbreng wordt vanaf dag één gewaardeerd. Jij kunt meebouwen aan het team en onze dienstverlening. Daarnaast draag je met jouw werkzaamheden direct bij aan de verduurzaming van Nederland.


De verantwoordelijkheden als Backoffice medewerk(st)er:

 • beoordelen van ingediende declaraties van particulieren en VvE’s;
 • beheren van de lopende bouwdepots (verlengen, beëindigen);
 • bankverwerking (extra aflossingen, algehele aflossingen en overige transacties);
 • opmaken van aflosnota’s en aflosschema’s;
 • het doorvoeren van wijzigingen in de leningenadministratie;
 • het afhandelen van uiteenlopende klantverzoeken (contact per mail en telefonisch)
 • het ondersteunen bij het debiteurenbeheer;
 • proactief meedenken aan potentiële verbeteringen aan de operationele processen;

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital B.V. zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; dit wordt omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energie gerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden?


Wij beheren o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn dit jaar gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital. Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een team met 7 collega’s waarmee je nauw samenwerkt. Ook kan jij jouw ervaringen delen met de andere 110 gedreven collega’s. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en zijn van waarden.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • Salaris tussen de 2.500,- euro en 3.250,- euro bruto per maand (excl. vakantiegeld);
 • premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrelen en geregeld zijn er bedrijfsuitjes.

Vereisten

Dit breng jij voor de vacature Backoffice medewerk(st)er mee:

 • HBO afgeronde opleiding;
 • WFT – basis, WFT consumptief krediet is een pre of je bent bereid om deze te behalen;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je deze graag opdoen, wij horen het graag;
 • Secuur, oog voor details en een echte teamspeler;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature van Backoffice medewerk(st)er??

Dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief in één document. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Zien we samen een match? Dan zien we je graag bij ons op gesprek!

Hilversum, Noord-Holland
€ 2.500 - € 3.250 per maand
Backoffice

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede live gesprek of een casusgesprek. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

William Hulshof

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter William Hulshof via e‑mail, telefoon 06‑21506896 of WhatsApp.