Skip to content

Assistent(e) investment management

Hilversum, Noord-Holland, Nederland€ 2.000 - € 4.000 per maandInvestment

Functieomschrijving

Wil jij als assistent(e) investment management  aan de slag? Dan hebben wij een impactvolle baan voor jou! Jouw werk als assistent(e) investment management draagt bij ons bij aan het realiseren van impactvolle projecten door heel Nederland.


Assistent(e) investment management? Hier start jouw uitdaging:

Als backoffice medewerk(st)er impact investeringen ben jij een belangrijke steunpilaar voor het succes van het investeringsteam. Samen met het investeringsteam zorg jij dat ondernemers hun duurzame projecten succesvol kunnen realiseren. Je verricht verschillende ondersteunende werkzaamheden voor concrete en tastbare projecten. Jij ziet de projecten ontwikkelen en ook echt gerealiseerd worden. Het resultaat van de ondernemers is door heel Nederland te zien.


Je werkt samen met een enthousiast jong team waarmee ideeën en ervaringen laagdrempelig worden gedeeld. Daarnaast heb je een grote mate van zelfstandigheid. Jouw inbreng is vanaf dag één waardevol voor het hele team en als gevolg daarvan de projecten die we financieren.


De verantwoordelijkheden als Assistent(e) investment management?

Je verricht zelfstandig verschillende administratieve en secretariële taken voor het team van Polestar Capital Investment Management (PIM), zoals:

 • het opvragen en archiveren van o.a. kwartaal-, halfjaar & jaarrapportages en impactdata bij onze investeringen/projecten;
 • het ondersteunen bij het opstellen van rapportages en het opstellen, versturen en filen van correspondentie met klanten; het bijhouden van ons CRM systeem met leads en bestaande klanten en van dossiers, inclusief contractbeheer
 • het monitoren van verschillende systemen met marktdata en het ondersteunen bij het uitvoeren van analyses
 • het opstellen en bijhouden van procesbeschrijvingen, templates en versiebeheer;
 • de juiste verwerking van nieuwe financieringen en wijzigingen in onze administratieve systemen;
 • het inplannen van afspraken en het inscannen van documenten, bijhouden van info e-mailboxen en aannemen van telefoontjes op het algemene telefoonnummer; overige secretariële ondersteuning en andere ondersteuning aan het team.


Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.


De uitdaging bij Polestar Capital

Polestar Capital zet woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn woorden die je dagelijks bij ons hoort; deze worden omgezet in het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is, maar een versneller. Polestar Capital is dan ook één van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van projecten op het gebied van circulariteit, duurzame energie en duurzame warmte. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet financieren willen we bijdragen aan CO2 besparing, afval reducering, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en aan het creëren van (lokale) banen. Hoe maken we dit concreet in onze werkzaamheden? Binnen PIM beheren wij o.a. het Limburgs Energie Fonds en zijn wij dit jaar gestart met het Polestar Capital Circular Debt Fund (PCDF). Daarnaast verzorgen wij vanuit het Warmtefonds de acceptatie en het beheer van leningen aan particuliere woningeigenaren, VvE’s en scholen voor het financieren van energiebesparende maatregelen en verwachten we naar de toekomst meer (warmte gerelateerde) strategieën te ontwikkelen.


Onze groei brengt volop kansen mee voor jou. Wij bouwen samen aan Polestar Capital.. Wij bieden je een jong team om mee samen te werken en ervaringen te delen met 130 gedreven collega’s in een snelgroeiende organisatie waarbij je veel inbreng hebt, jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en van waarde zijn.


Wat biedt Polestar Capital B.V. nog meer:

 • salaris tussen de €2.000 en € 4.000 per maand;
 • goede pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken;
 • thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie;
 • hybride werken, twee tot drie dagen vanaf kantoor;
 • opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling;
 • afwisselende baan met ruimte voor persoonlijke inbreng;
 • een hecht team met een gezamenlijke lunch, en geregeld zijn er borrels en bedrijfsuitjes.

Vereisten


Dit breng jij voor de vacature assistent(e) investment management mee:

 • je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring, waarbij je ervaring hebt opgedaan met administratieve processen, klantdossiers en datacollectie voor rapportage bij externe partijen;
 • je bent secuur en werkt gestructureerd, bent flexibel inzetbaar en bent het gewend om een breed palet aan werkzaamheden te hebben;
 • je bent gewend zelfstandig werk uit te voeren en weet wanneer je hulp moet vragen; je bent een echte zelfstarter;
 • een afgeronde HBO opleiding (juridisch, administratief of financieel);
 • je hebt goede communicatievaardigheden in de Nederlandse taal (in woord en geschrift), Engels is een pré.


Enthousiast naar de vacature Medewerk(st)er Backoffice Investments ?

Haal jij je energie uit administratieve ondersteuning van een heel team en wil je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld, dat kan! Solliciteer via deze weg. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief in één document. Dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen door William Hulshof (06 - 21 50 68 96). Zien we samen een match? Dan kom je bij ons op gesprek en zal je een sollicitatiegesprek hebben.


Hilversum, Noord-Holland
€ 2.000 - € 4.000 per maand
Investment

De procedure bestaat uit een telefonische intake, gevolgd door een kennismakingsgesprek en tweede live gesprek of een casusgesprek. Een VOG-aanvraag en een Pre-Employement Screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Meer weten?
Neem contact op met onze recruiter

William Hulshof

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter William Hulshof via e‑mail, telefoon 06‑21506896 of WhatsApp.